Jídelníček
-
Pondělí / 17. 10. 2000
Přesnídávka: chléb,pomazánka z finská,mléko,hrozno,jablko 01.07
Polévka: kuřecí s drožďovými knedlíčky 01,03,09
Hl. jídlo: vepřový guláš,rýže,jablko,čaj 01,07
Svačina: chléb,šunková pěna,káva, kapie 01,07 -
Úterý / 18. 10. 2022
Přesnídávka: rohlík,monte,čaj,jablko,banán/01/07/
Polévka: s beskydského mixu 01,09
Hl. jídlo: rybí filé smažené,šťouchané brambory,zelenina,džus 01.03.04.07
Svačina: křehký chléb,žervé,mléko,rajče 01,07 -
Středa / 19. 10. 2022
Přesnídávka: podmáslový chléb,pomazánka rozhuda,šv.čaj,švestka,mandarinka /01/07/
Polévka: z vaječné jíšky 01.03.09
Hl. jídlo: krůtí medailonky,bram.kaše,okurkový salát,vitadrink 01.07
Svačina: lámankový chléb,máslo,plátkový sýr,šv.čaj,okurka01.07 -
Čtvrtek / 20. 10. 2022
Přesnídávka: jáhlová kaše s kakaem,čaj,ananas 01,07
Polévka: hovězí s kuskusem 01,09
Hl. jídlo: halušky se zelím,stevie,hruška 01,07
Svačina: kukuřičné lupínka,mléko 07 -
Pátek / 21. 10. 2022
Přesnídávka: chléb ,pomazánka z olejovek,káva,kedlubna 01.04.07
Polévka: zelná 01
Hl. jídlo: žemlovka s jablky,čaj,mandarinka 01.03.07
Svačina: selský rohlík s lučinou,mléko,okurka,rajče 01.07
Seznam elergenů
- 01 / Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy)
- 02 / Korýši
- 03 / Vejce
- 04 / Ryby
- 05 / Arašídy (podzemnice olejná)
- 06 / Sója (sójové boby)
- 07 / Mléko
- 08 / Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
- 09 / Celer
- 10 / Hořčice
- 11 / Sezam (sezamová semena)
- 12 / Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
- 13 / Vlčí bob (lupina)
- 14 / Měkkýši
Tým jídleny
Stejskalová Martina / Hlavní kuchařka
Kozáková Hana / Vedoucí školní jídelny