Jídelníček

  • Pondělí / 17. 10. 2000

    Přesnídávka: chléb,pomazánka z finská,mléko,hrozno,jablko 01.07
    Polévka: kuřecí s drožďovými knedlíčky 01,03,09
    Hl. jídlo: vepřový guláš,rýže,jablko,čaj 01,07
    Svačina: chléb,šunková pěna,káva, kapie 01,07

  • Úterý / 18. 10. 2022

    Přesnídávka: rohlík,monte,čaj,jablko,banán/01/07/
    Polévka: s beskydského mixu 01,09
    Hl. jídlo: rybí filé smažené,šťouchané brambory,zelenina,džus 01.03.04.07
    Svačina: křehký chléb,žervé,mléko,rajče 01,07

  • Středa / 19. 10. 2022

    Přesnídávka: podmáslový chléb,pomazánka rozhuda,šv.čaj,švestka,mandarinka /01/07/
    Polévka: z vaječné jíšky 01.03.09
    Hl. jídlo: krůtí medailonky,bram.kaše,okurkový salát,vitadrink 01.07
    Svačina: lámankový chléb,máslo,plátkový sýr,šv.čaj,okurka01.07

  • Čtvrtek / 20. 10. 2022

    Přesnídávka: jáhlová kaše s kakaem,čaj,ananas 01,07
    Polévka: hovězí s kuskusem 01,09
    Hl. jídlo: halušky se zelím,stevie,hruška 01,07
    Svačina: kukuřičné lupínka,mléko 07

  • Pátek / 21. 10. 2022

    Přesnídávka: chléb ,pomazánka z olejovek,káva,kedlubna 01.04.07
    Polévka: zelná 01
    Hl. jídlo: žemlovka s jablky,čaj,mandarinka 01.03.07
    Svačina: selský rohlík s lučinou,mléko,okurka,rajče 01.07

Seznam elergenů

  • 01 / Lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy)
  • 02 / Korýši
  • 03 / Vejce
  • 04 / Ryby
  • 05 / Arašídy (podzemnice olejná)
  • 06 / Sója (sójové boby)
  • 07 / Mléko
  • 08 / Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  • 09 / Celer
  • 10 / Hořčice
  • 11 / Sezam (sezamová semena)
  • 12 / Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
  • 13 / Vlčí bob (lupina)
  • 14 / Měkkýši

Tým jídleny

Stejskalová Martina / Hlavní kuchařka
Kozáková Hana / Vedoucí školní jídelny