10.2 - 14.2.2020

                  

PONDĚLÍ Přesnídávka:  chléb,pomazánka sýrová s tofu,mléko,jablko/01/07/

                     Polévka:           z krkonošského mixu /01/ 09/                        

                         Hl.jídlo:          rybí filé smažené,bram.kaše salát z červ.řepy, čaj/01/03/04//07/

                       Svačina:           kukuřičné lupínka,mléko, /07/

ÚTERÝ:      Přesnídávka:   rohlík,termix,čaj,banán/01/07/

                 Polévka :          zeleninový vývar s jáhli /01/09/

                         Hl.jídlo:           mexický guláš,rýže,jablko,džus /01/07/

                         Svačina:          křehký chléb,pom.z avokáda,mléko,jablko  /01 /07/

STŘEDA: Přesnídávka:   chléb,pomazánka tuňáková,šv.čaj,kedlubna,/01/04/07/

                 Polévka:           hovězí s játrovou rýží/01/03/09/

                 Hl. jídlo:         čočka na kyselo,chléb,zelný salát,sirup /01/07/

                        Svačina           křehké řezy s tvarohem,kakao,jablko /01 03//07/

ČTVRTEK: Přesnídávka:   podmáslový chléb,pomazánka tvarohová,mléko,mandarinka/01/07/

           Polévka:         zel.vývar s kapáním z cizrny /01/03/09/

                  Hl.jídlo:         kuře na paprice,kolínka,jablko,vitadrink/01/07/

                          Svačina:        křehký chléb.pom.máslo s křenem,mléko,kapie /01/ 07/

 PÁTEK:  Přesnídávka:   vločková kaše s přesnídávkou,čaj,hrozno,/01//07/

                 Polévka:          drožďová /01 /03/09/

                         HL.jídlo:         haše,brambor,zelí, čaj/01/03/07/

                      Změny v jídelníčku a alergenů vyhrazeny

                              Pitný režim je zajištěn v průběhu celého dne.

                      Čísla v závorce označují obsah alergenů v pokrmech.    

 

           Hl. kuchařka                                                            Vedoucí školní jídelny

           Stejskalová Martina                                                  Kozáková Hana