Jídelníček
Školní jídelna

Tým jídleny

Horová Slávka/ Hlavní kuchařka
Kozáková Hana / Vedoucí školní jídelny

Seznam alergenů

Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU.

  • 01 / Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich)
  • 02 / Korýši (a výrobky z nich)
  • 03 / Vejce (a výrobky z nich)
  • 04 / Ryby (a výrobky z nich)
  • 05 / Podzemnice olejná – Arašídy (a výrobky z nich)
  • 06 / Sójové boby – Sója (a výrobky z nich)
  • 07 / Mléko (a výrobky z něj)
  • 08 / Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
  • 09 / Celer (a výrobky z něj)
  • 10 / Hořčice (a výrobky z ní)
  • 11 / Sezamová semena – Sezam (a výrobky z nich)
  • 12 / Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
  • 13 / Vlčí bob – lupina (a výrobky z něj)
  • 14 / Měkkýši (a výrobky z nich)