Jídelníček
Školní jídelna
Tým jídleny
Horová Slávka/ Hlavní kuchařka
Kozáková Hana / Vedoucí školní jídelny
Seznam alergenů
Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU.
- 01 / Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich)
- 02 / Korýši (a výrobky z nich)
- 03 / Vejce (a výrobky z nich)
- 04 / Ryby (a výrobky z nich)
- 05 / Podzemnice olejná – Arašídy (a výrobky z nich)
- 06 / Sójové boby – Sója (a výrobky z nich)
- 07 / Mléko (a výrobky z něj)
- 08 / Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
- 09 / Celer (a výrobky z něj)
- 10 / Hořčice (a výrobky z ní)
- 11 / Sezamová semena – Sezam (a výrobky z nich)
- 12 / Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
- 13 / Vlčí bob – lupina (a výrobky z něj)
- 14 / Měkkýši (a výrobky z nich)